Cannabisolie er lavet af hamp

af Catharina den

Mange mennesker har efterhånden hørt om cannabisolie da det er noget, som alle snakker om. Af en eller anden grund er det noget, som deler vandene. Ved man bare en lille mule om cannabisolie vil man nemlig have svært ved at være imod det. Den største grund til, at mange ikke kan lide tanken om det er, at de tror, at det er noget, som folk bruger til at blive skæve af. Det er dog ikke tilfældet da cannabisolie ikke nødvendigvis indeholder THC. hvis ikke olien indeholder THC er det ikke noget, der har den rekreative effekt, som man forbinder med at blive skæv. Så har det blot det aktive stof CBD, som er et stof, som mange anser som smertelindrende og generelt godt for helbredet.

Prøv kræfter med cannabisolie

Du skal ikke lade dig slå ud af, at der er mange, der har en negativ holdning til cannabisolie. Det betyder nemlig ikke noget da det der ikke er noget dårligt at sige om olien. Det kan være, at du ikke behøver at sige til alle og enhver, at du tager olien, men du kan blot tage det bag lukkede døre. Det er klart, at det er en skam, da der ikke er nogen der beder dig om at tage panodiler bag lukkede døre. Med tiden skal det nok blive mere udbredt og mindre stigmatiseret. Ved at snakke positivt om cannabisolie kan man gøre, at flere mennesker får sympati for olien. Det gør også, at man kan mane nogle fordomme til jorden. Alt dette er med til at gøre, at man nok med tiden skal få en bedre opfattelse af cannabisolie generelt i samfundet.

Når man skal lave cannabisolie gør man det fra hamp planten. Det er den klassiske, grønne plante, som efterhånden primært forbindes med rygerkulturen, hvor folk ryger joints for at blive skæve. Og det er da også netop denne hamp plante, som man kan bruge hvis man skal lave hash. Dog behøver man slet ikke at have hash i cannabisolie da det sjældent er for at blive skæv, at man indtager olien.

Cannabisolie findes i mange udgaver

Når man kigger rundt på forskellige former for cannabisolie, vil man hurtigt erfare, at der findes mange forskellige slags. Alle disse forskellige slags af olien har forskellige konsistenser. Man kan ikke sige noget om, hvorvidt en cannabisolie er god ud fra hvordan den ser ud. Det er nemlig indholdet der afgør hvorvidt den er god og ikke udseendet.

En af grundene til, at cannabisolie kan se meget forskellig ud er, at der findes forskellige hampplanter. Og forskellige hampplanter vil for det meste give forskellige typer af olie. Der er også forskellige måder at lave olien på og den pågældende metode er også med til at afgøre hvordan olien kommer til at se ud til slut. Der er dog én ting man skal være opmærksom på når man køber cannabisolie og det er THC. for køber man olien for at smertelindre eller lignende så skal man finde en olie hvor der er et minimum af THC i.

Written by: Catharina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *