Ved I ikke, hvor turen skal gå til?

af Catharina den

Måske skal du og nogle venner, du og din familie eller du og dine kollegaer på tur sammen. Måske er det lang tid siden, at du og dine venner sidst har lavet noget sammen, måske trænger du og din familie til at lave noget sammen, eller måske er det hyggeligt at lære sine kollegaer lidt bedre at kende, og derfor ønsker I at tage på en tur sammen.

Spørgsmålet er bare, hvor turen skal gå hen.

Hvis I ikke kan finde ud af, hvor turen skal gå hen, kan I læse med i denne artikel og måske blive klogere på det.

Kanotur

Er I i tvivl om, hvor turen skal gå hen? Det kan måske være lidt svært at finde ud af, hvor turen skal gå hen.

Hvis I ikke kan finde ud af, hvor turen skal gå hen, har vi et godt bud. I kan tage på kanotur og overnatte på en lejrplads. I kan eksempelvis sejle på Susåen til Næstved og overnatte på Nåby Camping – Æblehaven, der er den sidste lejrplads før Næstved, og som er en super fin lejrplads, hvor I kan hygge jer.

Det er en super god ide at sejle i kano, for der er der gode muligheder for både grin og gode snakke. I forbindelse af en god kanotur er det oplagt at gøre stop på en lejrplads, hvor I kan lave mad og hygge jer samt overnatte og fortsætte de gode snakke.

Er der børn med på turen?

Skal du og din familie på familietur, og er der derfor børn med på turen, er det også oplagt at stoppe og overnatte på en lejrplads.

Nåby Camping – Æblehaven er en rigtig god lejrplads at overnatte på og opholde sig med børn. På lejrpladsen er der både et kravlestativ og gynger, som børnene kan benytte sig af. Ydermere er der masser af plads til at lege eksempelvis fangeleg.

Læs mere på dette link.

En lejrplads der også er god for de voksne

Udover at Nåby Camping – Æblehaven er en super god lejrplads at besøge for børnene, hvis I sejler på Susåen eksempelvis til Næstved, er det også en super god lejrplads for de voksne.

Der er mulighed for at tage et bad mod betaling, der er mulighed for at købe brænde og grillkul, der er mulighed for at købe slik og drikkevarer i automater, og der er mulighed for at få leveret morgenbrød og madvarer mod betaling.

Der er rigtig gode muligheder for at få en god tur sammen med familien, med vennerne eller med kollegaerne.

Måske har I ikke lyst til, at jeres tur skal komme til at koste alt for meget, og en god tur behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene.

Hvis du og dine venner eller du og dine kollegaer skal på tur sammen, er I flere om at betale til turen, og så skal I blot deles om at betale for udlejning af en kano, overnatning på lejrpladsen samt mad og eventuelt brug af nogle af faciliteterne på lejrpladsen.

Written by: Catharina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *